top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Personvernerklæring

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse. B3-klinikken AS ved styrets ledelse er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger forekommer i henhold til Norsk Lov.

Vi bruker «Facebook pixel» og Wix.com tredjeparts applikasjon «visitor analytics» på vårt nettsted. Disse innhenter informasjon om du har klikket på en av våre annonser på facebook, hvilket operativsystem du benyttet, når og hvilke sider du besøkte. Denne informasjonen kan ikke knyttes til deg som person.

All informasjon som sendes inn via kontaktskjema på våre nettsider sendes til oss som e-post. Opplysninger vi ber om er.

  • Navn

  • Telefonnummer

  • E-postadresse

  • Eventuelt fritekst du ønsker å inkludere

 

Denne informasjonen bruker vi for å håndtere dine timeavtaler hos oss, booking av time, endringer eller avbestillinger. Den kan også benyttes, etter avtale, til å sende over tilrettelagte treningsprogram eller informasjon vedrørende eventuelle kurs dersom du allerede er påmeldt. Våre ansatte vil kommunisere etablering eller endring av dine time- eller kursavtaler til deg pr. telefon eller e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via kontaktskjema eller e-post.

Vi har dokumentasjonsplikt. Dette betyr at vi er lovpålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og journal jf. Hpl. kap. 8 «Forskrift om pasientjournal». Historikken rundt dine tidligere kjøp av tjenester og journalpliktig informasjon hos oss kan derfor ikke slettes. All annen informasjon knyttet til deg har du rett til innsyn i og krav på å få slettet dersom du ønsker det.

Hano AS er leverandør av vårt journalsystem i samsvar med GDPR.

Du kan kreve innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger. Har du spørsmål eller forespørsler om denne erklæringen kan disse rettes til:

Telefon: 92137373

e-post: post@b3klinikken.no

bottom of page