IMG_20200601_185726_edited.jpg

TRENINGSGRUPPER

Pris: Varierer på de forskjellige gruppene

Vi arrangerer jevnlig ulike treningsgrupper og kurs gjennom året. Dette er små grupper hvor vi trener sammen for å nå et mål. For eksempel trene seg til en friskere rygg. Gruppene blir ledet av osteopater, som er eksperter på muskel- og skjeletthelse. Gruppene er ment for alle aldere, og du får god oppfølging underveis. Vanlig varighet på gruppene er mellom 6-8 uker. Noen grupper inne, og andre utendørs. Gruppene er lavterskel, og du trenger ingen erfaring med trening fra tidligere.

Neste planlagte grupper:

"STERKERE KNE". Oppstart 28. september. Pris: 1500,-. Dette er en gruppe for deg med kneplager. Den har en varighet på 6 uker, med trening innendørs hver mandag ettermiddag. Du får også eget treningsprogram.

"FREMGANG". Oppstart på nyåret. Pris: 2900,-. Detter en en gruppe for de utrente, de som ønsker å bli litt mer aktive. Treningen er utendørs to kvelder i uken. Varighet på 8 uker. Les mer her:

"STERKERE RYGG". Oppstart på nyåret. Pris: 1500,-. Trening innendørs en  kveld i uken. Målet er å lære hvordan en skal trene med vond rygg, samt trening av ryggen. 

Ønsker du å melde deg på en gruppe, eller nysgjerrig på om det er noe for deg? Bare ta kontakt med oss:

Telefon: 92137373

Epost: post@b3klinikken.no

IMG_4855.JPG

KONTAKT OSS

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle